Enkle grep for å spare kalorier

En ting mange har spurt meg om når jeg forteller at jeg har gått ned 14 kg er - hvordan klarer du å holde deg mett på lite kalorier? Det er enklere enn man tror!

På bildet over ser du to bevisste valg på kaloribesparing. Først og fremst er proteiner nøkkelen, da det metter lenge. Jeg spiser mye egg, og det er i mine øyne supermat. Jeg har også hamburgerrygg i denne salaten, som jeg synes gjør smaken bedre.

I tillegg til det er det veldig mye grønnsaker i denne salaten. Masse spinat, tomater, agurk og til og med sukkererter. Og også avokado, men dette trenger man ikke mye av. Det er lett å gå i den fella, for selvom avokado er sunt inneholder det mye fett og kalorier. Jeg bruker aldri mer enn en halv. Uansett, poenget er at grønnsaker fyller magen på få kalorier! Dette er grønnsaker jeg liker, men de kan fint byttes ut med andre grønnsaker også, hver sin smak.

Frukt og grønt kan du nesten spise ubegrenset av, også er det så deilig!

Spis kaloriene dine, ikke drikk de! En ting som har hjulpet meg utrolig mye er at jeg drikker vann som det skulle vært jobben min. Selvsagt ikke for mye, da det kan være veldig farlig, men å drikke vann er gull. I hverdagen drikker jeg vann, og svart kaffe. Mens i helgene kan jeg ta en latte eller julebrus, noen glass vin. Skeier jeg ut skikkelig kan det fort hende jeg får i meg alle disse tingene i løpet av lørdagen og søndagen ;)

Fysisk aktivitet. Det er viktig og sunt å holde seg aktiv, det betyr ikke at du MÅ på treningssenteret hver dag. Men velg å gå/sykle til jobben eller bare ta trappene fremfor heisen. Alle monner drar ;) Allikevel må man huske på at trening dreier seg om gram. Kostholdet tar seg av kiloene. Og, ingen løper en tur på mølla for så å spise sjokolade etterpå. Man finner mye motivasjon til å velge sunnere ting når man har trent :)

Sist men ikke minst - alle har forskjellige kropper og behov, og det er helt greit :) Ha en fin kveld alle sammen!

2 kommentarer

Victoria Larsen

25.11.2016 kl.21:31

Så flott innlegg! :)

Rebecca Johnsrud

25.11.2016 kl.22:59

Victoria Larsen: takk takk, håper det kan være til hjelp for noen :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits