Ting er ikke alt

God første søndag i advent alle sammen! Nå går vi en fin tid i møte, julen er fantastisk. Men i år, som hvert år, er det lange ønskelister i mange hjem hvor det står parajumper eller Canada goose, uggs eller timberlandsko, Mac eller iPhone 7 osv. Jeg skal ikke komme med et formanende "tenk på de som ikke har like mye som deg, du burde heller donere til fattighuset" innlegg og gå rundt som en levende klisje. Men et budskap har jeg ;)

Fordi en dag, kanskje ikke i dag eller om noen måneder, eller det neste året for den saks skyld. En dag kommer den jakka eller skoene eller iPhonen til å være utdatert. Ødelagt. Borte. Og du kommer til å glemme hva du pakket opp julaften 2016. Hva du spiste julaften 2016 har du ikke ofret en eneste tanke til siden du svettet av deg fettet på mølla i januar 17. Men du kommer aldri til å glemme de menneskene du tilbrakte kvelden med. De viktige, fine menneskene som er en del av familien din.

Tenk deg når du er 80 år og mimrer tilbake på hele livet ditt som har gått. Da tenker du neppe på alle pengene som har gått inn og ut av kontoen din i løpet av årene, eller gavene du pakket opp eller ga bort. Du kommer til å tenke på de du har delt tiden og skapt minner med, du kommer til å huske på de viktige tingene! Så skriv gjerne de lange ønskelistene og sett pris på det du får, men husk at det aller viktigste vil alltid være de menneskene som er i rommet sammen med deg!

Ha en fantastisk førjulstid!

5 kommentarer

zahira

28.11.2016 kl.15:51

Har tenkt til å hjelpe til på fattighuset denne julen faktisk :D Det er så utrolig viktig å gi glede!

Rebecca Johnsrud

28.11.2016 kl.17:26

zahira: for en fin ting å gjøre <3

- Benedikte

28.11.2016 kl.23:35

Jeg hjelper også med litt gaver til familier som ikke har råd til det <3

Men enig med deg. Er mye mer å tenke på, en iphone til 10.000 kunne jeg aldri klart å tillatt meg å ønske meg av foreldrene mine. De som gjør det vet ikke verdien i penger og har neppe jobbet for å tjene penger. Det kan ta over en uke å tjene 10.000 kr f.eks.

Jeg er takknemlig bare jeg får en liten ting som jeg liker/setter pris på :-) eller hjemmelaga. SÅNT husker jeg.

Rebecca Johnsrud

29.11.2016 kl.10:39

- Benedikte: veldig enig med deg :) jeg vil heller ikke be foreldrene mine om dyre gaver, men når brødrene mine på 7 lager ting til meg på skolen for eksempel blir jeg superglad :)

- Benedikte

29.11.2016 kl.13:19

Ja, sant :-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits