På ønskelisten

Hei dere! Jeg er klar for en ny dag på Ullevål, og frokostkaffe på espressohouse. De har en hvit mocca latte som smaker heeelt himmelsk, og bør prøves ut!

Julaften nærmer seg med stormskritt, og da kan det være lurt å lage seg en ønskeliste. Jeg kjøper stortsett det jeg trenger, og prøver derfor å ønske meg få, men fine ting. Jeg sender gjerne ut et par alternativer til mamma og pappa, og et par til besteforeldre så de kan spleise på det. Jeg kommer aldri til å bli en av de som ønsker meg iPhone 7, Mac og parajumper bare av foreldrene mine, for å si det sånn. Jeg synes det er bedre å gi, enn å få julegaver. På min ønskeliste i år står timberlandsko, Kari traa ullundertøy, vinterjakke og nye uggs, enkelt og greit! Kjæresten min har faktisk vært så snill at han overrasket meg med å bestille den fineste jakka jeg ønsket meg fra Didriksons!

Didriksons Lina Parka. Synes den er helt perfekt. Varm og god og passe lang. De er veldig utplukket for størrelser på Didriksons nettside, så jeg bestilte fra Outnorth. Didriksons bruker ikke pels, og ingen dyr mishandles når de lager jakkene, det får de to tomler opp fra meg for hvertfall. I vinter skal jeg holde meg varm med verdens beste samvittighet.

Ha en fin mandag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits