20.12.16

Det er ikke bare Rudolf som er rød på nesen. Nå er jeg på dag 3 tilbrakt på sofaen, og kjenner jeg begynner å bli veldig utålmodig. Hosteanfallene mine er en magetreningsøkt verdig, og jeg har faktisk kommet dit hvor jeg googler hvor mye snørr som kan oppbevares i en menneskekropp, beklager detaljene.

Juletreet gjør stemningen litt bedre, og det trøster litt med hunden vår som ikke forlater min side når jeg er syk

Det er utrolig trygg og godt å ligge på sofaen hjemme hos mamma når jeg er syk, det er noe helt spesielt med det faktisk. Selvom det bare er feber og forkjølelse, er det utrolig godt å bli tatt vare på. Jeg får kaffen servert og vi koser oss med fine julefilmer. Love Actually er helt klart favoritten, og det var utrolig koselig at bestevenninnen min kom innom med favorittgodteriet for å se den sammen med meg. Gode venninner vokser ikke på trær altså <3

Nå begynner jeg å bli så klar for jul, og gleder meg skikkelig. I år har jeg kjøpt kjempefine gaver til alle jeg er glad i, så jeg gleder meg skikkelig til å se reaksjonene når de pakker opp. Da spesielt min mor, som får noe jeg vet hun virkelig ønsker seg. Men det kan jeg jo ikke dele før hun vet hva det er selv. Så er det jo disse kalenderene da, jeg har flaxkalender i år og har faktisk skrapet frem 650kr, så gøy! Men jeg hadde faktisk blitt like glad om jeg bare hadde skrapet fram 50kr, å vinne på flaxlodd er stas uansett i mine øyne ;)

Ha en fin tirsdag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits