Jeg møter verden igjen

Etter operasjoner på familiemedlemmer i desember og en kraftig bihulebetennelse toppet med influensa har jeg vært helt tom og uten energi. Har rett og slett ikke taklet hverdagen og har murt meg inn mellom fire vegger, heldigvis i selskap av den fine kjæresten min. Det sier jo litt om hvor slapp jeg har vært når jeg en dag kom inn i stua med jeans i stedetfor joggebukse og han sa "jøss, har du pynta deg?". I dag ble jeg invitert med ut på restaurant, og da fant jeg ut at jeg faktisk skulle ta litt sminke i fjeset for første gang på mange uker og bli med!

Altså, tok på litt sminke hvertfall. Ikke noe vits i å overdrive, huden er veeldig fornøyd med å ha hatt helt sminkefri ;) Julen i år har bestått av mange følelser, følelsen av å ha så mange fine mennesker rundt meg som jeg er så glad i. Vonde følelser av å vite at etter tre tilfeller med kreft i år så blir vi nok aldri helt de samme, aldri like hele igjen og vi kjenner selvfølgelig på en liten redsel for hvordan fremtiden vil bli. Gleden av at dette året er over, og at vi har kunne latt julefreden senke seg og bare kost oss sammen som en familie.

I julen har jeg blitt helt hodestups forelsket i kjæresten min. Altså, jeg er jo det hver eneste dag, men i julen har det bare vært oss uten bekymringer. Hvis vi har villet slappe av på sofaen en hel dag og se på filmer, så er det akkurat det vi har gjort. Vi har laget god mat og spist frokost med moren og stefaren hans. Vi har gitt hverandre fine gaver, ledd masse og snakket om romaturen vi skal på og gleder oss masse til.

2017, du er så velkommen. Jeg gleder meg til å se hva du har å by på

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits