Gode kjærester vokser ikke på trær

Noen ganger føler jeg at jeg ikke er flink nok til å skryte av kjæresten min. Han er veldig våken og flink til å se mine behov, og å legge merke til ting. Det kan være for eksempel at jeg går forbi en butikk og ser noe fint, og så kan han finne på å overraske meg med det noen uker senere. Jeg har ønsket meg noen grå Nike free jeg så på Get Inspired ganske lenge, og her om dagen fikk jeg en gave av han. Jeg pakket den opp, og inni esken lå de fineste, grå Nike free skoene. Jeg ble så utrolig glad for det beviser jo bare at han hører på det jeg sier og liker å gi meg oppmerksomheter som han vet gjør meg glad!

Skoene får du kjøpt på Get Inspired // Paradise tights fra Aim'n

Det er ikke bare de materielle tingene som gjør av at jeg skryter av han nå altså, han ser jo mine behov på flere områder enn dette. Han ser når jeg trenger en klem, noen ganger sender vi hverandre meldinger helt på likt og det hender at den ene ringer når den andre vurderer å ringe, nesten litt telepatisk. Det å være mer forelsket nå enn når vi ble sammen for to år siden, det er en gave. Jeg tror noe av det viktigste for et menneske er å føle seg viktig, og å føle seg sett. Det vises gang på gang, at de som føler seg elsket og verdsatt, takler livet bedre og ikke har et like stort behov for å gjøre så mye ut av seg. Enkelt og greit fordi man har trygge, gode rammer rundt seg og ikke føler man trenger å imponere noen, det gjelder både barn og voksne. Alle fortjener å føle seg viktige.

Det var dagens kliss, sånn blir det når hjerter svulmer litt over for han her om dagen ;) Uansett, håper dere alle har en god mandag og er klar for en ny uke, ikke minst et nytt år. Jeg følte meg helt kvalt av 2016 tilslutt, så jeg synes det er utrolig godt å se fremover. I julen fikk jeg gitt mammaen min en julegave jeg gledet meg masse til å gi, spaopphold. På torsdag sjekker vi inn på son spa! Jeg gleder meg helt sykt mye, og skal selvsagt dele bilder fra oppholdet. Hun skal få både Magic circle og ansiktsbehandling, og hun ble så glad for denne gaven at det faktisk kom noen tårer på julekvelden.

Etter alt vi gikk gjennom sammen i 2016, blir det utrolig godt med en tur på spa, bare oss to

Som nevnt tidligere har jeg vært mye syk i det siste, noe som har ført til at jeg har kjedet meg veldig. Som igjen har ført til at jeg har shoppet mye på nett. Jeg regner med å få masse fint i posten denne uken, som jeg selvsagt skal legge ut på bloggen.

Ha en god mandag!

2 kommentarer

Jannike Nilsen

02.01.2017 kl.14:12

God bedring<3 Gleder meg til å se hva du har kjøpt :)

Rebecca Johnsrud

02.01.2017 kl.15:03

Jannike Nilsen: tusen takk :* godt nyttår

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits