Sunne frokostpannekaker - 3 ways

Når man har gått ned 15 kg, må man være kreativ i matveien for å ikke bli matlei. Er det noe jeg elsker, så er det pannekaker til frokost, lunsj, kvelds - you name it. Jeg spiser pannekaker (nesten) hver dag, og det trenger slett ikke være usunt eller masse sukker i for at det skal smake godt! Det finnes utallige varianter av disse oppskriftene på nett, så man må nesten tilpasse til hva en liker best. Her får dere mine varianter, og jeg lover at det smaker!

Bananpannekaker! Denne er klassisk. Til dette trenger du:

- 1 egg

- 1 banan

- 1 dl havregryn

- 0,5 dl vann

- 1/2 ts bakepulver

Mos røren med en stavmikser og stek i pannen. Du kan tilsette en halv, raspet gulrot hvis du liker de litt friskere. Disse er like gode toppet med syltetøy som de er med honning og kanel.

Cottage cheese lapper. Til denne porsjonen brukte jeg:

- 2-3 ss cottage cheese

- 2 ss havregryn

- 2 egg, men man klarer seg fint med bare ett også

- En halv, raspet gulrot

Moses også med stavmikser og stekes i pannen.

Grønnsakslapper - spinatpannekaker

Her bruker du samme oppskrift som på cottage cheese lapper, men du tilsetter også spinat eller de grønnsakene du liker. De smaker utrolig godt med blåbærsyltetøy - og spises med verdens beste samvittighet ;)

Ha en strålende tirsdag!

4 kommentarer

Iselin Renée

03.01.2017 kl.11:02

Disse må jeg prøve :)

Lisa Malene

03.01.2017 kl.11:13

Bananen = den nye poteten, kan brukes til ALT! Fantastisk!

Rebecca Johnsrud

03.01.2017 kl.11:44

Lisa Malene: enig med du! Banan er helt genialt :)

Tveten Ungdomsskole

04.01.2017 kl.09:05

Dette så veldig godt ut!:-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits