24 timer med luksus - del 1

Hei dere! Som jeg fortalte, sjekket jeg og mamma inn på son spa i går for 24 timer med luksus. Vi har hatt det helt fantastisk! Det første jeg gjorde når vi kom i går var å oppgradere til en suite med havutsikt, noe jeg er veldig glad for. Det var som en leilighet med en stor, flott terrasse og til og med Nespressomaskin, som er midt i blinken for en kaffeelsker som meg.

Etter at vi hadde satt fra oss tingene våre bar det rett til spa-avdelingen og mamma sin ansiktsbehandling. Det var visst superdeilig med hånd og ansiktsmassasje, peeling, rens, maske osv av en kjempesøt hudpleier i 50 min. Huden hennes glødet virkelig når hun kom ut. Son Essential heter behandlingen og den koster rundt 1000kr, anbefales på det sterkeste. Etter dette gikk vi rett ned til bassengområdet, satte oss i boblebadet ute og så på solnedgangen, før vi svømte noen lengder og satte oss i badstuen.

Etter et par-tre timer i bassengområdet gikk vi til rommet for å dusje og ordne oss til middagen. Veldig deilig å få vasket vekk all klorlukten, jeg er sykt følsom på akkurat det. Hvertfall, på dette punktet så jeg at mamma virkelig senket skuldrene og bare nøt, og det var utrolig deilig. Hun trengte å bli skjemt bort litt. Så da var det på tide med en bedre to retters. Vanligvis hadde vi spist tre, men vi kickstarter dette året med 50 dager uten sukker, og da utgår jo desserten. Til forrett fikk vi en helt sykt god sashimirett med granateple og vårløk blandt annet, masse spennende smaker.

Hovedrettene var også utrolig gode. Jeg fikk langtidsstekt okse, mamma fikk serranosurret kylling

Utrolig god mat, og utrolig god service. Vi ventet ikke lenge på noen av rettene. Dette gjelder faktisk alle måltidene vi spiste i restauranten, så her var jeg raus med tipsen. Fantastiske mennesker.

Jeg er tilbake med del 2 av oppholdet i morgen. Ha en fantastisk fredag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits