Superlunsj på 1-2-3!

Når jeg lager mat har jeg tre ting i bakhodet. Det skal være sunt, det skal være godt og det skal gi en god og varig metthetsfølelse. Jeg gidder ikke å gå på en diett hvor jeg må gå sulten til sengs eller spise smakløs mat. Et sunt kosthold er en livsstil, ikke en midlertidig slankekur. I dag lagde jeg en utrolig god lunsj, tacopizza på lompe med hjemmelaget guacamole! Når man lager lompepizza er det bare fantasien som setter grenser.

Jeg brukte:

- 1 lompe. Bruk gjerne spelt/grovere lomper

- mild tacosaus til å dekke bunnen

- litt rødløk og paprika

- karbonadedeig med tacokrydder

- mais

Det er så enkelt som at man legger dette i ønsket mengde på lompen, og steker i ovnen på 200 grader til den ser ferdig ut. I min ovn tok det ca 10 min. Du kan fint ha på ost også, hvis du liker det.

Så kommer vi til toppingen, altså guacamolen min. Dette er verdens beste guacamole og min egen oppskrift, ikke for å skryte, men det er sant. Denne slenger du sammen på 1-2-3! Denne mengden passer til 1 person

- 1 halv, liten avokado

- litt lime eller sitronsaft

- 1 liten teskje rømme

- krydre med salt, pepper, hvitløkskrydder og chilikrydder. Jeg bruker chili explosion

Mos sammen med en gaffel for grov konsistens, eller stavmikser for en glatt guacamole.

Publiserer del 2 av spaoppholdet - 24 timer luksus, i morgen ;)

5 kommentarer

Michael

09.01.2017 kl.18:06

ah det så deilig ut, kansje jeg tester det ut som kveldsmat i kveld :)

Rebecca Johnsrud

09.01.2017 kl.18:47

Michael: det bør du gjøre :)

kmaar

09.01.2017 kl.18:11

Mmm det så fortreffelig godt ut! Må prøve det ut selv :) Ha en fin dag videre!

Rebecca Johnsrud

09.01.2017 kl.18:48

kmaar: det synes jeg du skal. Ha en fin dag du også :)

siri

09.01.2017 kl.23:04

Helt enig med deg eg:)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits