24 timer med luksus - del 2

Hei på dere! Håper alle har hatt en fin tirsdag. Her får dere en oppsummering av resten av oppholdet på son spa. Five star life med suite, spa-avdeling og deilig mat.

Hvor avsluttet jeg sist? Det var vel etter middagen omtrent. Vi gikk til suiten for å synke maten litt, før vi skulle være med på gruppetime. Valget falt på timen "yopichi", som var en blanding av yoga, pilates og tai chi. Det var utrolig deilig og avspennende, selvom kjernemuskulaturen fikk jobbet litt den også ;) En time med stretch og diverse til rolig musikk gjorde godt for både kropp og sjel. Vi gjorde stemningen med å drikke grønn te i suiten da vi var ferdige, gjør clean lifestyle skikkelig for å si det sånn, haha. Hvis man ser bort ifra den digge maten og det hvite brødet vi spiste tidligere på dagen, da.

Vel vel, morgenen etter ladet vi opp med en god hotellfrokost, før vi tok med kaffen til suiten for å slappe av der, før vi skulle ta Magic circle behandling. Den behandlingen er bare fantastisk, og en egenbehandling. Vi kjøpte produktpakke med skrubb, masker og diverse og tok den helt ut. Magic circle starter i en dusj med to varme og en kald temperatur, før man setter seg på varme, kjeramiske benker med fotbad og havutsikt. Så går man videre til badstu(ikke min favoritt), så et basseng man vasser i hvor en del er kaldtvann og en er varmt, for å få i gang blodsirkulasjon. Så får man gå inn på et avslapningsrom med senger, før man går i en eukalyptus dampbadstue og så avslutter med fotbad og massasjestoler med havutsikt. Kort fortalt. Det var utrolig deilig, og jeg følte meg som et nytt menneske etterpå.

Etter Magic circle, dusjet vi og ordnet oss, før vi avsluttet oppholdet med en deilig lunsj. Son spa har nemlig det sykeste rekesmørbrødet du kan tenke deg, og det er så godt at man kan spise til man sprekker.

Vi hadde et helt fantastisk luksusdøgn på son spa, og jeg gleder meg allerede til å dra tilbake. Det kostet jo en del, men da jeg så hvor mye mamma slappet av og koste seg, var det helt verdt det. Og hun fortjener virkelig å bli skjemt bort innimellom ;) Ha en fin tirsdagskveld videre

Én kommentar

Victoria Larsen

10.01.2017 kl.23:28

Fantastisk! Jeg håper du får en fin kveld :-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits