Den beste mageøvelsen og en overraskelse

Jeg er i gang med treningen igjen, og det føles så godt. 15 kg gikk jeg ned i fjor, det er ganske sykt å tenke på. Jeg er spent på å se hva jeg får til i år, målet er å bli mye sterkere, så vektfokus kommer ikke til å være så fryktelig stort. Jeg kommer i stor grad til å ha fokus på styrketrening og kondisjon, men også kosthold. Noen av dere har sikkert fått med dere, at jeg kickstarter 2017 med femti dager sukkerfri. Noe som går veldig bra foreløpig. Nå kjenner jeg virkelig ikke noe savn etter sukker, og ingenting er bedre enn det. Alkohol får jeg drikke en gang i mnd, så det ble en tur ut på lørdag!

Så kommer vi til mageøvelsen jeg vil dele med dere i dag. Denne er en av mine favoritter, og jeg kjenner at magemusklene får noe å bryne seg på. Det er ikke så veldig hokuspokus heller, så disse tre bildene forklarer vel egentlig hele øvelsen, også får dere bare overse konsetrynet mitt ;)

For dere som måtte lure er tightsen fra 2xu, topp fra Gina tricot sports

Så kommer vi til overraskelsen. Jeg fikk pakke i posten på mandag, og jeg ble så glad! Der lå nemlig den fineste klokken fra Mockberg, et klokkemerke jeg har fått øynene opp for. Jeg kjøpte modellen "Sigrid petite" som er svart med rosegull. Spørs om ikke det blir flere klokker derfra etterhvert, jeg er så svak for klokker. Denne er hvertfall perfekt i mine øyne. Liten, tidløs, classy. Koster ca 1200kr på Mockbergs hjemmesider, og anbefales på det sterkeste.

Dere må bare tilgi den latterlig dårlige iPhone bildekvaliteten. Jeg finner dessverre ikke laderen til speilrefleksen min.

Håper dere får en fin onsdag videre i det kjedelige, grå været! :)

7 kommentarer

fitienfei

11.01.2017 kl.13:14

Den øvelsen er helt super 👍🏻 Bruker den mye . Legger ut snart litt like øvelser på bloggen 😊 Ha en fin dag 💜

Rebecca Johnsrud

11.01.2017 kl.13:49

fitienfei: Så gøy! Elsker å lese treningstips, så da skal jeg titte innom :D

Victoria Larsen

11.01.2017 kl.13:30

Flink du er! Den øvelsen er topp :)

Rebecca Johnsrud

11.01.2017 kl.13:49

Victoria Larsen: tusen takk :)
Flink du er! Pena! ;D

Jeanette

11.01.2017 kl.22:22

Det er en super øvelse og så fin klokke! Elsker å lese om treningstips, blir motivert :-D

Rebecca Johnsrud

11.01.2017 kl.23:29

Jeanette: så gøy å kunne inspirere andre, ingenting er bedre enn det :D tittet innom bloggen din og ble inspirert til å lage en "ting som gjør meg glad" liste, det er noe å hente frem på dager hvor motivasjon eller humør ikke er på topp :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Johnsrud

Rebecca Johnsrud

21, Frogn

21 fra Drøbak. Privatist hos Sonans, jobber som skiftleder. Elsker å trene.

Kategorier

Arkiv

hits